TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, October 23, 2016

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Assalammualaikum dan selamat malam...

Akak nak share dengan anda rahsia kulit tampil berseri??? u all nak tahu tak...

Ini lah gandingan favourite akak untuk kulit tampil berseri, skin look flawless, glowing dan makeup tahan lama...ramai customer akak dah mencubanya...ternyata ramai yang berpuas hati dengan hasilnya

satu-satu Liquid foundation mary kay khusus untuk kulit ..
1. Matte ware ...untuk kulit jenis combination dan oil
2. luminouse .. untuk kulit normal dan kering

boleh je nak pakai liquid foundation begitu sehaja.. dah cantik dah...tapi bila di sapu kan dengan bedak magic putih ni effect nya lagi cantik dan  makeup lagi flawless..glowoing dan tahan lebih lama, juga dapat mengawal pengeluaran minyak dan kilatan pada wajah..

wow memang terbaik gabungan 2 makeup mary Kay ini...

nak try tak??? meh pm akak...kita set date..or nak order boleh pm akak...

ready stok..fast service






AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment