TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, December 6, 2016

LIMITED EDITION New satin hands pampering set

Best! best! best!! .
New satin hands pampering set dah available kat Malaysia, dah boleh order tau, jom jom 😉

New satin hands pampering set

Berspa-spa kat rumah setiap hari, setiap minggu, asalkan rajin. Hehe itu je syaratnya. Kalau saya senang je, memang saya jadikan sabun mandi terus. .

Setiap pagi saya akan guna Shea scrub tu ketika mandi. Setiap malam guna Protectiong softener sebelum tidur. .
Shea cream pula pakai pagi je sebab bau & kekal lembap 24jam 

Takyah bayar ratus kat spa lepas ni. Itupun sehari tu jelaaa kan g spa, nak g hehari bayar dah berapa ribu pula 😱 Beli hat ni je berbulan boleh guna. Jimat, selamat, sihat & cantik! Itu paling penting sekali 😘 .

Pm akak skg..LIMITED EDITION darling.. Grap skg !!.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

No comments:

Post a Comment