TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, December 7, 2016

New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda  ! Belum lagi memakainya kan..dah pakai confirm bertambah jatuh cinta .
.
New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera..Set  ni difomulasikan untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

Sape nak flawless halus mulus, inilah jawapannya. 100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja..  ye la kann..para remaja ni kan aktif... so ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...jd awet muda gituuu😘
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
✅ kaya dengan b complex
✅ kaya dengan mineral
✅ anti penuaan
✅ antioxidant
.
Aloe vera pula::
✅ memberi kelembapan kulit maksima
✅ membantu memulihkan masalah kulit .
✅ memberi nutrien kepada kulit .

Apa ada dalam set ni?? ada 5 jenis yer..


1. cleansing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


2. refreshing toner


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


3. invigorating scrub

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


4. moisturizing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


5. moisturizing lotion spf30 sunscreen
.

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

`
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp sis ya .


Harga yang mampu dimiliki oleh semua .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment