TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, January 1, 2017

Limited Edition Skinvigorate cleansing Brush

Selamat malam semua..🙋🏻🙋🏻


Malam ni sebelum tido jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan😃 .
jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..yg ni LIMITED EDITION ye warna purple, mmg nyesal habis korang kalau tak grab awal2😥

Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition



Mary kay Skinvigorate cleansing Brush Limited Edition




Keistimewaan #skinvigorate .

1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead di wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Membuang sel kulit mati
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .

Hanya letak je berus pd wajah.. Dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut seperti berada di SPA pulak.. Memang best👍🏼

Sape nak cuba berus comel ni .. Whatsapp akak skg

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment