TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Friday, October 20, 2017

Testimoni Makeup flawless

Selamat petang u all...

Sis nak tanye.. bila u all pakai liquid foundation.. makeup ada tak nampak tak licin, dan bercapuk-capuk ?? taambah pulak bila masa berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama ??

testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless

so u all memang wajib pakai Foundation Primer ni tau.. seriously best giler... foundation primer ini boleh memberi ketahanan kepada liquid foundation yang u all guna.. tak kira samaada foundation u all jenis matte atau luminous

Foundation Primer ni ada SPF15 tau, boleh membantu ...


  • menghalang sinaran matahari yang merbahaya dari menembusi kulit kita
  • yang paling penting, wajah tampil lebih yakin
  • makeup kita akan tahan lebih lama, nampak flawless dan glowing gitu
  • dapat mengurangkan  keteraan pori-pori 
  • makeup tak bercapuk-capuk  walau pun panas berpeluh, makeup tetap maintain ...tak perlu guna banyak ...sikit pun dah cantik yang penting jimat...


Berminat nak cuba?? best sangat foundation primer SPF15 ni...tak rugi pun grab tau utk  makeup tahan lama dan flawless. tak percaya mai tengok testimoni custoerm sis ni...



testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless
Nampak tak perbezaan pakai foundation primer dengan tak pakai foundation primer...beza kan..
pakai primer makeup lagi nampak flawless dan glowing...


testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment