TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, May 8, 2017

Pink Car Achiever 2017



We from Gorgeous Swan Unit.. is the one pink car achiever Unit..yeah!!! syukur alhamdulillah ..rezeki tahun 2017...banyak achievement Gorgeous Swan dapat..

TQVM Mary Kay for this reward to me and my loving Gorgeous Swan Unit..im very appreciate it 


Mary kay juga membuka peluang kerjaya dan perniagaan yang hebat ini kepada anda...anda berminat dengan kerjaya ini dan ingin mencapai impian seperti sis... jgn tunggu lama, cepat-cepat pm sis ..sis akan share dan bimbing anda dari O to hero...


Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

Produk Mary Kay


Produk Mary Kay


Produk Mary Kay





AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, March 23, 2017

Testimoni Pori-pori besar

Microdermabrasion dan pore minimizer



Baru pakai sebulan pori-pori dah mula mengecil...syukur alhamdulillah hari ni dpt feedback positive dari seorang customer sis yang baru 4 minggu pakai Microdermabrasion dan pore minimizer Mary Kay

customer sis happy sis lagi lah happy...

so ada sesiapa yang mempunyai permukaan kulit yang kasar dan kering...
garis halus jelas kelihatan
pori-pori jelas kelihatan, 
ada lobang-lobang bekas jerawat???

mai cuba set microdermabrasion ni...
memang terbaik dari ladang.. 

insyaallah u all akan dapat hasil yang sangat memuaskan...jimat dan tahan lama pulak tu..yang penting pemakaian yang consistent..anda akan dapat kulit yang lebih sihat dan bersih..


uall yang nak kulit cantik dan sihat perlu cepat bertindak, so apa lagi mai pm sis sekarang sis akan consult dan advice skincare yang sesuai dengan masalah skin u..




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 8, 2017

Set penjagaan wajah yang seimbang

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Kandungan  yang berasaskan botanical dan mineral yang bebas darpada bahan kimia terlarang... dan amat sesuai untuk golongan remaja yang kebanyakannya mereka mengalami masalah jerawat dan masalah-masalah seperti berikut :


  • jerawat
  • kulit terlalu kering atau berminyak
  • liang pori-pori agak besar
  • banyak whitehead  atau blackhead
  • wajah gelap, kusam, sunburn
  • skin sensitif akibat  pemakaian produk yang mengandungi bahan kimi


Dapatkan set botanical dengan segera..kerana kualiti nya terjamin, ramai yang telah mencubanya..alhamdulillah jimat dan tahan lama.. yang penting, penggunaan yang consistent anda akan dapat kulit wajah yang sihat dan bersih.


Mulakan dengan set botanical effect anda pasti merasa kepuasannya..cepat pm sis semua ready stock.


Mary kay Botanical Effect




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 1, 2017

Customer order, 1 February 2017


 
 
untuk di pos ke :
 
Sandakan Sabah
Kota Kinabalu Sabah
Miri Sarawak
Jerantut Pahang
Baling Kedah
Jitra Kedah
KAngar Perlis
Kudat Sabah
Mersing Johor
Sungkai Perak
Tanah merah Kelantan
Pantai Remis Perak
Lumut Perak
Banting Selangor
Cheras Selangor
Paka Terengganu
Kuantan Pahang
 
Produk kecantikan mary kay
 
Postage everyday­čĹŹ
fast service ­čĹŹ
ready stok ­čĹŹ

Semua utk customer tersayang sis..

Setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .

Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer ..
Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..

Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay..

sape nk order pm akak.. ckp je nk ordee produk apa.. semua ready stok.. payment hari ni.. hari ni jg akak pos ..

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless

Mary kay Produk kecantikan



Mary kay Produk kecantikan



"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan consistency pakai Skincare Mary kay..Skin dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka bila dah bersih & sihat kan...


sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan 
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

­čĹëmembersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
­čĹëBotanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci y berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. .
Dan lama kelamaan skin akan Menjadi kering, mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif ..


Mary kay Botanical Effect Skincare


set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

­čĹëmembantu menanggalkan sel2 kulit mati
­čĹëmengecilkan pori2, ­čĹëmembersihkan pori2 tersumbat
­čĹëmembersihkan wajah dr kekotoran y terpendam Dibwh lapisan kulit ­čĹëmenganjalkan kulit..
­čĹëmembersihkan wajah Dr Black dan white head

Mary kay Botanical Effect Skincare



Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :


Fungsinya untuk : ­čĹëmembantu membersihkan wajah Dr saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
­čĹëmengetatkan dan mengecilkan liang roma y terbuka ­čĹëapply pakai freshen selepas cleanser atau mask..


Mary kay Botanical Effect Skincare



4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
  • ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya UTk :
    ­čĹëmembantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari..
    ­čĹëTanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap
    ­čĹëjeragat dDan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awek muda perlu sentiasa pakai pelembap­čśë
Mary kay Botanical Effect Skincare

 
Botanical Skincare Mary Kay


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
  for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
pendent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, January 31, 2017

Customer order, 30 January 2017


Postage Everyday!!

fast service!!

ready stok !!


Semua utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y order dgn sis.. Ada yang repeat ordee .. Ada new customer.. .


TQVM to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous darling


Misi sis... memperkayakan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm sis sape nk cantik dgn mary kay


Produk kecantikan mary kay

untuk di pos kan ker :

Jitra Kedah
Gemas Negeri Sembilan
Gelugor Penang
Durian Daun Dalam, Melaka
Tumpat kelantan
Setapak Kuala LUmpur
Jalan Ampang Kuala Lumpur
Sungai penang Penang
Batu Pahat Johor
Bagan Serai Perak

1 COD...Seberang Jaya, Penang

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
019-4582016

for FREE :

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class