TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Friday, October 20, 2017

Testimoni Makeup flawless

Selamat petang u all...

Sis nak tanye.. bila u all pakai liquid foundation.. makeup ada tak nampak tak licin, dan bercapuk-capuk ?? taambah pulak bila masa berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama ??

testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless

so u all memang wajib pakai Foundation Primer ni tau.. seriously best giler... foundation primer ini boleh memberi ketahanan kepada liquid foundation yang u all guna.. tak kira samaada foundation u all jenis matte atau luminous

Foundation Primer ni ada SPF15 tau, boleh membantu ...


  • menghalang sinaran matahari yang merbahaya dari menembusi kulit kita
  • yang paling penting, wajah tampil lebih yakin
  • makeup kita akan tahan lebih lama, nampak flawless dan glowing gitu
  • dapat mengurangkan  keteraan pori-pori 
  • makeup tak bercapuk-capuk  walau pun panas berpeluh, makeup tetap maintain ...tak perlu guna banyak ...sikit pun dah cantik yang penting jimat...


Berminat nak cuba?? best sangat foundation primer SPF15 ni...tak rugi pun grab tau utk  makeup tahan lama dan flawless. tak percaya mai tengok testimoni custoerm sis ni...



testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless
Nampak tak perbezaan pakai foundation primer dengan tak pakai foundation primer...beza kan..
pakai primer makeup lagi nampak flawless dan glowing...


testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, September 2, 2017

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Terbaik

Hi u allssss

dah grab Mary Kay Gel semi matte lipstik??? 

Gel Semi Matte lipstick is the best lipsticks in the world...sape-sape belum pernah try wajib try... agar anda kelihatan lebih angun dan cantk sentiasa.

Mary kay lipstik ini dirumus khas agar bibir anda 

  • tidak kering
  • tahan lama 
  • bibir idak kusam dan tidak hitam
  • ringan mcm tak pakai lipstik gitu
  • dirumus khas dengan sunflower oil dan jojoba esters lagi untuk memberi kelembapan pada bibir anda. ohsemmmmm


terdapat dengan 8 warna yang menarik...bila oles je dibibir confirm mesti jatuh cinta..
Mary Kay Gel semi matte lipstik always apricot terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstik Bashfull You  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick Crushed Berry  terbaik


Mary Kay Gel semi matte lipstick Mauve Moment  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick Powerful pink  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick Rich Truffle  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick MidNight Red  terbaik
Mary Kay Gel semi matte lipstick poppy Please  terbaik





AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 8, 2017

Pink Car Achiever 2017



We from Gorgeous Swan Unit.. is the one pink car achiever Unit..yeah!!! syukur alhamdulillah ..rezeki tahun 2017...banyak achievement Gorgeous Swan dapat..

TQVM Mary Kay for this reward to me and my loving Gorgeous Swan Unit..im very appreciate it 


Mary kay juga membuka peluang kerjaya dan perniagaan yang hebat ini kepada anda...anda berminat dengan kerjaya ini dan ingin mencapai impian seperti sis... jgn tunggu lama, cepat-cepat pm sis ..sis akan share dan bimbing anda dari O to hero...


Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

Produk Mary Kay


Produk Mary Kay


Produk Mary Kay





AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, March 23, 2017

Testimoni Pori-pori besar

Microdermabrasion dan pore minimizer



Baru pakai sebulan pori-pori dah mula mengecil...syukur alhamdulillah hari ni dpt feedback positive dari seorang customer sis yang baru 4 minggu pakai Microdermabrasion dan pore minimizer Mary Kay

customer sis happy sis lagi lah happy...

so ada sesiapa yang mempunyai permukaan kulit yang kasar dan kering...
garis halus jelas kelihatan
pori-pori jelas kelihatan, 
ada lobang-lobang bekas jerawat???

mai cuba set microdermabrasion ni...
memang terbaik dari ladang.. 

insyaallah u all akan dapat hasil yang sangat memuaskan...jimat dan tahan lama pulak tu..yang penting pemakaian yang consistent..anda akan dapat kulit yang lebih sihat dan bersih..


uall yang nak kulit cantik dan sihat perlu cepat bertindak, so apa lagi mai pm sis sekarang sis akan consult dan advice skincare yang sesuai dengan masalah skin u..




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 8, 2017

Set penjagaan wajah yang seimbang

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Kandungan  yang berasaskan botanical dan mineral yang bebas darpada bahan kimia terlarang... dan amat sesuai untuk golongan remaja yang kebanyakannya mereka mengalami masalah jerawat dan masalah-masalah seperti berikut :


  • jerawat
  • kulit terlalu kering atau berminyak
  • liang pori-pori agak besar
  • banyak whitehead  atau blackhead
  • wajah gelap, kusam, sunburn
  • skin sensitif akibat  pemakaian produk yang mengandungi bahan kimi


Dapatkan set botanical dengan segera..kerana kualiti nya terjamin, ramai yang telah mencubanya..alhamdulillah jimat dan tahan lama.. yang penting, penggunaan yang consistent anda akan dapat kulit wajah yang sihat dan bersih.


Mulakan dengan set botanical effect anda pasti merasa kepuasannya..cepat pm sis semua ready stock.


Mary kay Botanical Effect




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 1, 2017

Customer order, 1 February 2017


 
 
untuk di pos ke :
 
Sandakan Sabah
Kota Kinabalu Sabah
Miri Sarawak
Jerantut Pahang
Baling Kedah
Jitra Kedah
KAngar Perlis
Kudat Sabah
Mersing Johor
Sungkai Perak
Tanah merah Kelantan
Pantai Remis Perak
Lumut Perak
Banting Selangor
Cheras Selangor
Paka Terengganu
Kuantan Pahang
 
Produk kecantikan mary kay
 
Postage everyday๐Ÿ‘
fast service ๐Ÿ‘
ready stok ๐Ÿ‘

Semua utk customer tersayang sis..

Setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .

Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer ..
Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..

Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay..

sape nk order pm akak.. ckp je nk ordee produk apa.. semua ready stok.. payment hari ni.. hari ni jg akak pos ..

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless

Mary kay Produk kecantikan



Mary kay Produk kecantikan



"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan consistency pakai Skincare Mary kay..Skin dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka bila dah bersih & sihat kan...


sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan 
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class