TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, December 29, 2016

Customer order, 27 December 2016






Postage everyday..
fast service ...
Ready stok .. 

Semua service ini utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y oder dgn sis..mcm goreng pisang panas pulak.. Ada y repeat order .. Ada new customer.. .

..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..


Misi sis... memperkayakan kehidupan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..

pm sis sape nk cantik dgn mary kay

untuk di pos ke :

Kota Kinabalu Sabah
Jerantut Pahang
Alor Setar kedah
Kangar Perlis
Labuan Sabah
Kuching Sarawak
Johor Bahru, Johor
Air Keroh Melaka
Banting Selangor
Petaling Jaya Selangor
Kudat Sabah
Temerloh Pahang
Jeli Kelantan
Pasir Putih Kelantan
Sibu Sabah
Miri Sabah
Pokok Sena Kedah
Kuala nerang Kedah
Bukit Baru Melaka
Selayang Selangor




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, December 19, 2016

Catch The Dream Dallas US Trip with Mary Kay



Syukur alhamdulillah  baru saja pulang dari bercuti dengan Mary kay untuk challenge 'Catch the Dream 2016, Dallas USA'

Pengalaman  5D4N (9 - 13 May 2016) amat mengembirakan dan membuatkan saya benar-benar teruja untuk pergi ke sana lagi..insyaallah...

Bersama-sama ini saya kongsikan beberapa gambar disepanjang 
saya berada di sana..


Mary Kay beauty products


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
with A achievers  'Catch the dream Dallas 2016'

Mary Kay beauty products
Perjalanan mengambil masa 6 jam dari KLIA to Doha
dan 15 jam dar Doha ke Dallas ...
Panas pungung cek oiii... dok DLM Flight lelameee


Mary Kay beauty products
cantiknya... subhanallah

Mary Kay beauty products


Mary Kay beauty products
 5H4M we stay at Hilton Hotel Dallas..

Mary Kay beauty products
My room for 'Catch The Dream 2016, Dallas USA'...wow



Mary Kay beauty products

My First Day...Training with 'Catch The Dream 2016' , Dallas USA
Mary Kay beauty products




Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
with Sales Director From Korea...so sweet..

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
Visiting Mary Kay Warehouse

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products


Visit the manufacturing plant 
where products are exported to more than 35 countries including Malaysia..
wow..

All use Robotic system, very fantastic .. 

Mary Kay beauty products

Day 2 : Visited to Mary Kay Corporate Headquarter In Dallas

Mary Kay beauty products
  Our arrival was greeted with joy by the staff of Mary Kay

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
Pictures Of Mary Kay NSDssss


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products
At Mary Kay Ash Office Desk

Mary Kay beauty products
In front of the Corporate HQ in Dallas


Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products

Selfie with of Sales Director From Australia

Day 3 : Visited the South Folk Ranch at Cowboy Village..best!!
Mary Kay beauty products

Touring around the place where the drama , Dallas was film

Mary Kay beauty products

Mary Kay beauty products



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, December 17, 2016

Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Haii Selamat pagi semua!! 


Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Pagi ni akak nak share dengan anda semua tentang NEW! Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 

Pernah cube Satin Hands sebelum ni?? Kalau yg lama pun dah cukup hebat dan mengujakan!! Yang baru ni lagii bestt tau.. Rugi sangat anda tak mencubanya .

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay
yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau 



Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan .

Jom kita Buat Spa Sendiri Dekat Rumah  .

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .

PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .

NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .

NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera 
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .

Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp akak ye  .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, December 13, 2016

Set Jerawat Mary kay


Acne prone skin set atau set Jerawat..

Acne prone skin set atau set Jerawat..

Acne-Prone Skin set ni boleh membantu mengecutkan jerawat...jerawat jenis batu atau jerawat yang jenis bernanah tu

Ianya diperkaya dengan bahan-bahan botani seperti canadian willowherb, sea heather dan juga burdock root .


Set ini mengandungi 3 item.. iaitu  .

✔ Clarifying cleanser :

 Formula ringan dan jernih, mencegah pengumpulan sel-sel kulit mati di dalam pori serta membantu menghilangkan cela. Kulit kelihatan segar .
Acne prone skin set atau set Jerawat..

✔ Pore purifying serum

membantu mengeringkan acne dan mencegah kemunculan jerawat serta mengecilkan pori-pori dan mengurangkan kilat dimuka .
Acne prone skin set atau set Jerawat..

✔Spot solution

krim yg sangat efektif dgn rumusan asid salisilik dan botani serta menghilangkan jerawat dan cela kulit tanpa meninggalkan kesan/parut dimuka .

Acne prone skin set atau set Jerawat..


dengan 3 item ini sahaja masalah jerawat anda dapat di selesaikan..sape berminat...pm akak skg
Acne prone skin set atau set Jerawat..


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class


Wednesday, December 7, 2016

Customer order, 7 December 2016


Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Mcm goreng pisang panas pulak produk mary kay ni.. 
Hari-hari ada je customer ordee skincare dan makeup.
 Alhamdulillah

Jom sape nak selit ordee pm akak terus.. 
Ready stok +
 Fast service..

 Atau ada sape2 nk join biz dgn akak.. Partime @ fulltime .. Dpt Income setiap hari...lekas pm akak skg.. Akak akan guide u dr 0 to Hero..Mesti puas hati nya...

Location :
Bayan Baru, Pulau Pinang
KAngar, Perlis
Subang Jaya, Selangor
Puchong, Selangor
Batu Pahat,Johor
Mersing Johor
Kuantan Pahang

Kemaman, Terengganu


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda  ! Belum lagi memakainya kan..dah pakai confirm bertambah jatuh cinta .
.
New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera..Set  ni difomulasikan untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

Sape nak flawless halus mulus, inilah jawapannya. 100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja..  ye la kann..para remaja ni kan aktif... so ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...jd awet muda gituuu😘
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
✅ kaya dengan b complex
✅ kaya dengan mineral
✅ anti penuaan
✅ antioxidant
.
Aloe vera pula::
✅ memberi kelembapan kulit maksima
✅ membantu memulihkan masalah kulit .
✅ memberi nutrien kepada kulit .

Apa ada dalam set ni?? ada 5 jenis yer..


1. cleansing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


2. refreshing toner


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


3. invigorating scrub

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


4. moisturizing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


5. moisturizing lotion spf30 sunscreen
.

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

`
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp sis ya .


Harga yang mampu dimiliki oleh semua .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class