TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Saturday, September 2, 2017

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Terbaik

Hi u allssss

dah grab Mary Kay Gel semi matte lipstik??? 

Gel Semi Matte lipstick is the best lipsticks in the world...sape-sape belum pernah try wajib try... agar anda kelihatan lebih angun dan cantk sentiasa.

Mary kay lipstik ini dirumus khas agar bibir anda 

  • tidak kering
  • tahan lama 
  • bibir idak kusam dan tidak hitam
  • ringan mcm tak pakai lipstik gitu
  • dirumus khas dengan sunflower oil dan jojoba esters lagi untuk memberi kelembapan pada bibir anda. ohsemmmmm


terdapat dengan 8 warna yang menarik...bila oles je dibibir confirm mesti jatuh cinta..
Mary Kay Gel semi matte lipstik always apricot terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstik Bashfull You  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick Crushed Berry  terbaik


Mary Kay Gel semi matte lipstick Mauve Moment  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick Powerful pink  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick Rich Truffle  terbaik

Mary Kay Gel semi matte lipstick MidNight Red  terbaik
Mary Kay Gel semi matte lipstick poppy Please  terbaik





AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 8, 2017

Pink Car Achiever 2017



We from Gorgeous Swan Unit.. is the one pink car achiever Unit..yeah!!! syukur alhamdulillah ..rezeki tahun 2017...banyak achievement Gorgeous Swan dapat..

TQVM Mary Kay for this reward to me and my loving Gorgeous Swan Unit..im very appreciate it 


Mary kay juga membuka peluang kerjaya dan perniagaan yang hebat ini kepada anda...anda berminat dengan kerjaya ini dan ingin mencapai impian seperti sis... jgn tunggu lama, cepat-cepat pm sis ..sis akan share dan bimbing anda dari O to hero...


Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

Produk Mary Kay


Produk Mary Kay


Produk Mary Kay





AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, March 23, 2017

Testimoni Pori-pori besar

Microdermabrasion dan pore minimizer



Baru pakai sebulan pori-pori dah mula mengecil...syukur alhamdulillah hari ni dpt feedback positive dari seorang customer sis yang baru 4 minggu pakai Microdermabrasion dan pore minimizer Mary Kay

customer sis happy sis lagi lah happy...

so ada sesiapa yang mempunyai permukaan kulit yang kasar dan kering...
garis halus jelas kelihatan
pori-pori jelas kelihatan, 
ada lobang-lobang bekas jerawat???

mai cuba set microdermabrasion ni...
memang terbaik dari ladang.. 

insyaallah u all akan dapat hasil yang sangat memuaskan...jimat dan tahan lama pulak tu..yang penting pemakaian yang consistent..anda akan dapat kulit yang lebih sihat dan bersih..


uall yang nak kulit cantik dan sihat perlu cepat bertindak, so apa lagi mai pm sis sekarang sis akan consult dan advice skincare yang sesuai dengan masalah skin u..




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 8, 2017

Set penjagaan wajah yang seimbang

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Kandungan  yang berasaskan botanical dan mineral yang bebas darpada bahan kimia terlarang... dan amat sesuai untuk golongan remaja yang kebanyakannya mereka mengalami masalah jerawat dan masalah-masalah seperti berikut :


  • jerawat
  • kulit terlalu kering atau berminyak
  • liang pori-pori agak besar
  • banyak whitehead  atau blackhead
  • wajah gelap, kusam, sunburn
  • skin sensitif akibat  pemakaian produk yang mengandungi bahan kimi


Dapatkan set botanical dengan segera..kerana kualiti nya terjamin, ramai yang telah mencubanya..alhamdulillah jimat dan tahan lama.. yang penting, penggunaan yang consistent anda akan dapat kulit wajah yang sihat dan bersih.


Mulakan dengan set botanical effect anda pasti merasa kepuasannya..cepat pm sis semua ready stock.


Mary kay Botanical Effect




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, February 1, 2017

Customer order, 1 February 2017


 
 
untuk di pos ke :
 
Sandakan Sabah
Kota Kinabalu Sabah
Miri Sarawak
Jerantut Pahang
Baling Kedah
Jitra Kedah
KAngar Perlis
Kudat Sabah
Mersing Johor
Sungkai Perak
Tanah merah Kelantan
Pantai Remis Perak
Lumut Perak
Banting Selangor
Cheras Selangor
Paka Terengganu
Kuantan Pahang
 
Produk kecantikan mary kay
 
Postage everyday👍
fast service 👍
ready stok 👍

Semua utk customer tersayang sis..

Setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .

Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer ..
Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..

Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay..

sape nk order pm akak.. ckp je nk ordee produk apa.. semua ready stok.. payment hari ni.. hari ni jg akak pos ..

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless

Mary kay Produk kecantikan



Mary kay Produk kecantikan



"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan consistency pakai Skincare Mary kay..Skin dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka bila dah bersih & sihat kan...


sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan 
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah Botanical Effect

Set Kecantikan Botanical Effect Mary Kay adalah set penjagaan wajah yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay...

Set ini telah di formulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 khusus untuk kulit Kering

Mary kay Botanical Effect formula 1


Formula 2 khusus untuk kulit Normal

Mary kay Botanical Effect formula 2


Formula 3 khusus untuk  kulit berminyak
Mary kay Botanical Effect formula 3



Setiap formula terdiri daripada 4 item ...
1. #Cleanser / pencuci : 

👉membersih segala kekotoran, makeup,habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci y berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. .
Dan lama kelamaan skin akan Menjadi kering, mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif ..


Mary kay Botanical Effect Skincare


set botanical mary kay


2. #mask / topeng muka : 

👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat
👉membersihkan wajah dr kekotoran y terpendam Dibwh lapisan kulit 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah Dr Black dan white head

Mary kay Botanical Effect Skincare



Botanical Skincare Mary kay

Botanical Skincare Mary kay


3. #Freshen / toner :


Fungsinya untuk : 👉membantu membersihkan wajah Dr saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉mengetatkan dan mengecilkan liang roma y terbuka 👉apply pakai freshen selepas cleanser atau mask..


Mary kay Botanical Effect Skincare



4. #Hydrate/pelembap :

  • memberikan kelembapan yang berpanjangan pada wajah..agar wajah sentiasa bersih, sihat, cerah dan tidak kusam.
  • ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya UTk :
    👉membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari..
    👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap
    👉jeragat dDan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awek muda perlu sentiasa pakai pelembap😉
Mary kay Botanical Effect Skincare

 
Botanical Skincare Mary Kay


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
  for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
pendent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, January 31, 2017

Customer order, 30 January 2017


Postage Everyday!!

fast service!!

ready stok !!


Semua utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y order dgn sis.. Ada yang repeat ordee .. Ada new customer.. .


TQVM to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous darling


Misi sis... memperkayakan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm sis sape nk cantik dgn mary kay


Produk kecantikan mary kay

untuk di pos kan ker :

Jitra Kedah
Gemas Negeri Sembilan
Gelugor Penang
Durian Daun Dalam, Melaka
Tumpat kelantan
Setapak Kuala LUmpur
Jalan Ampang Kuala Lumpur
Sungai penang Penang
Batu Pahat Johor
Bagan Serai Perak

1 COD...Seberang Jaya, Penang

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
  SMS/Whatsapp :
019-4582016

for FREE :

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, January 25, 2017

Kenali Jenis Kulit Anda sebelum memilih SKINCARE

Selamat pagi semua...💋
produk mary kay



Sharing for today .


sebelum memilih SKINCARE kita  WAJIB tahu  dahulu jenis kulit kita yerrr
.
KENALI JENIS KULIT ANDA??


Mary Kay telah membangunkan pelbagai jenis produk penjagaan kulit untuk memenuhi keperluan unik kulit anda. Biar saya jelaskan jenis-jenis kulit anda. Secara asasnya, terdapat empat jenis kulit:

🌸Kulit kering : kulit kering salalu berasa ketat dan mungkin disertai garis-garis halus. Porinya lebih kecil tetapi kulit berasa kering dan kasar jika disentuh. Keperluan utama kulit kering adalah menambahkan lembabkan dan menghidrat semula kulit begi mengurangkan kedutan dan pengelupasan.

🌸Kulit normal : kulit normal kelihatan licin, halus serta mempunyai nada kulit yang sihat. Tekstur kulitnya halus dan porinya tidak ketara. Tumpuan untuk kulit normal adalah mengekalkan keseimbanganlembapan supaya kulit kekal sihat.
.
🌸Kulit berminyak : ciri-ciri kulit berminyak adalah ketara; porinya kasar dan kulit kelihatan berkilat. Sebumnya berlebihan menyebabkan pori tersumbat dan berjerawat. Tumpuannya adalah untuk mengawal penghasilan sebum dan membersihkan pori yang tersumbat dengan kotoran dan minyak berlebihan.
.
🌸Kulit kombinasi : jenis kulit ini agak lazim. Kulit jenis ini agak normal kecuali kawasan zon T adalah berminyak sementara kawasan lain di muka adalah kering atau normal.tumpuan bagi kulit jenis ini adalah memastikan kulit sihat dan seimbang dengan menghidratkan kawasan kering dan mengawal tempat yang berminyak.
.
“Bolehkah anda kenal pasti jenis kulit anda? Memilih produk penjagaan kulit yang betul dan focus pada regimen penjagaan kulit yang betul akan menghasilkan keputusan yang terbaik. Sekarang, marilah kita mengenal pasti satu regimen penjagaan kulit yang khusus untuk jenis kulit dan keperluan kulit anda.”

Need advice and free consultation...pm sis ok

 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 
  SMS/Whatsapp :
 
019-4582016

for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 23, 2017

Testimoni masalah jerawat

 
Marykay testimoni

Marykay testimoni
Marykay testimoni
 

Siapa kata jerawat teruk macam ni takde jalan penyelesaiannya lagi dah? Dah tak ada harapan nak pulih balik?


 Ehemm, salah tuu. Kalau tak ade, takkan laa tiba-tiba bole ada testimoni mcm ni kan? Hehe. Sabar, jgn runsing. Setiap masalah, pasti ada jalan penyelesaian. Selagi kita tak cuba, kita tak tahu kan? Lagisatu, kene laa jd pengguna yg bijak, kene pilih produk yg betul, jgn pilih yg tutttttt.


Yapp! Mmg seronok bila dgr "kesan seawal 7hari dah pulih" tapi anda perlu tahu tak kandungan nya....


Proses pembaik pulih sel kulit sihat mengambil masa 28hari untuk pulih semula tau. So, cuba fikirkan yeee. Ingat, kulit kita ni nak pakai lama tauu.


Whatsapp sis untuk dapatkan consultasi untuk kulit anda.

 
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, January 21, 2017

Customer order, 15 January 2017

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


Limited Edition Skinvigorate Purple in the house😍

so far dah 10 customer grab Limited edition Skinvigorate cleansing brush ni tau! , For you information.. Hanya bulan Januari ni aje Skinvi Brush kuar warna purple so pas ni kuar wana putih.. so rugi nyeee kalau u all x grab dr sekarang..


Grab now coz stocks sangat-sangat limited! Sekelip mata je boleh sold out ok! . Jgn tunggu lama-lama pm@ dm sis now!!!


AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Pencerahan Mary kay

MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu 

  • Foaming Cleanser 
  • Mask
  • Freshen 
  • Serum ( winning "whitening awards" CLEO 2016), 
  • Ultimate Cream. .
Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser

Antara Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser : 

✔️Berkesan membuang kotoran pada kulit
✔ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
✔ Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yg lebih cekap
✔ Kulit terasa lembut,  licinbersih dan segar
✔ Memperbaiki tekstur kulit
✔ Mencerahkan kulit kusam
✔ Dapat membilas dengan mudah
✔ Cukup lembut untuk kegunaan harian

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Mask


Kelebihan yang dimilik oleh Melacep Mask..
✔️Kulit kelihatan bercahaya dan berseri
✔️Meningkatkan daya hidup kulit
✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit
✔️Dapat dibilas dengan mudah
✔️Lembut pada kulit.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kelebihan MelaCEP Plus+™ ✅ Freshener... adalah Losyen yang mencerahkan dan melembutkan, dirumuskan dengan MelaCEP Plus+™ Luminous Complex yang eksklusif, membuatkan kulit lembut dan berseri.

✔ Kulit terasa lebih sihat dan segar.
✔ Kulit terasa lebih cerah dengan ketara.
✔ Kulit tampak berseri dari dalam.




Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Ultimate Cream

✔ Menyediakan pelembapan serta-merta.
✔ 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam pencerahan kulit.
✔ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
✔ Meresap masuk ke dalam kulit dengan cepat.
✔ Meningkatkan kilauan kulit dengan segera.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Ultimate Serum


Kebaikan Melacep Plus Ultimate Serum :
✔️ Mencerah kan kulit


✔️Mensekata kan tona kulit wajah anda


✔️ Menaikkan seri wajah

✔️ Memudarkan jeragat

✔️ Memudarkan parut2 jerawat

✔️ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan

✔️ Cepat absorb dalam kulit .
.

Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless. 

Pm akak skg... 


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, January 19, 2017


Apa azam tahun 2017?? 

Nak kulit lebih sihat, lebih flawless dan cantik???


Jom try cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..

.
.
Keistimewaan #skinvigorate .
.
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead di wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .
.
skinvigorate brush ni berputar 360 degree..dapat men cuci lebih bersih 85% dari menggunakan tangan..memang jauh berbezaa! .
.
Ada y berminat dgn berus comel ni tak? DM akk.. .bulan ni ada set combo belian apa-apa cleanser mary kay + skinvigorate cleansing brush ...harga special dari adak



Ready stock... Fast sevice.. .


AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class