TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, November 29, 2016

Kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing

Marykay Melacep Ultimate Cream


Marykay Melacep Ultimate Cream



Must have this product!!  Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH inilah jawapannya...Melacep Ultimate Cream

Kenapa akak cakap compulsory? sebab melacep ultimate cream ni kan banyak sangat kelebihan yang dimilikinya...antaranya...


๐ŸŒธ Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta.
๐ŸŒธ Memberi manfaat pelembab yang luar biasa.
๐ŸŒธ Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan.
๐ŸŒธ Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan.
๐ŸŒธ Kulit menjadi berseri.
๐ŸŒธ Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
๐ŸŒธ Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit.
๐ŸŒธ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
๐ŸŒธ Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.

If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp akak okey...akak akan share lebih detail berkenaaan ultimate cream ni..

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, November 25, 2016

Jom ber SPA di rumah


Selamat malam sayang semua๐Ÿ˜˜ .






Dah nak tido ke? Sebelum tido tu jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan

jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..

Keistimewaan skinvigorate cleansing brush .
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead& #blackhead pada wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .


Semestinya ia jauh lebih hebat dari pobling. Pobling hanya melibatkan getaran..tapi skinvigorate brush ni berputar 360 degree..memang jauh berbezaa! .




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 24, 2016

Mary Kay Perfecting Concealer




video



Sukanyaaa...MARYKAY PERFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita


Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless๐Ÿ˜˜

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni masalah pori-pori besar

Mary Kay Pore Minimizer



."Alhamdulillah makin okay dah kak"...
.
"Dah kurang berminyak, pori pon makin mengecil"

.
Alhamdulillah..seronok dapat feedback macam ni! Tq my dear share your feedback .. Dan setia order order dgn akak. Doa akak semoga kulit u semakin cantik , sihat , bersih dan makin flawless


Mary Kay Pore Minimizer



so sape ada masalah pori - pori besar??? akak boleh recommend u all pakai Timewise Pore Minimizer ni..


Antara kelebihannya :

  • Menyuburkan dan menenangkan kulit terutamanya selepas penggunaan refine serta bagus untuk mengembalikan keseimbangan pada kulit wajah.
  • Selain itu, fungsi utamanya adalah untuk menghaluskan pori pori dan membuatkan kulit wajah lebih licin dan flawless. Pore Minimizer juga sangat bagus untuk kulit yang sangat sensitif
  • cubalah mesti u all puas hati nyaa.... 



so apa lagi pm akak skg utk dapatkan free consultation .. tak perlu tunggu lama...semua Ready stock.. Fast service okey



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp

 : 019-4582016 
for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order , 21 November 2016



Postage everday..setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. . Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous .. . Misi akak... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay


Postage everyday..

setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. 

Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .
Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer .. 

Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..
.
Misi akak diteruskan... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita di Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay


LOCATION :

Gemas Negeri Sembilan
Sungai Dua, Pulau Pinang
Tawau Sabah
Jitra Kedah
Skudai Johor
Pontian Johor
Lahat Datu Sabah



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, November 20, 2016

Set Anti penuaan Mary kay



TimeWise Miracle Set ni berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda-tanda awal penuaan dan garis halus!



Fungsi setiap produk dalam set ni

✔Cleanser


Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleanser menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

✔Moisturizer
Kompleks berpaten dalam TimeWise® moisturizer mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .


Satu sebatian humektan implan dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap .

✔Day Solution
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari dan penyebab jeragat! .

✔Night Solution
Peptida antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit sewaktu kita tidur .

So what are you waiting for? Let's fight the early signs of aging with TimeWise Miracle Set now!

Dapatkan free skin consultation dari saya.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class


Friday, November 18, 2016

Serum bulu mata Mary Kay

Mary kay Lash & Brow Building Serum

Serum bulu mata mary kay


Anda yang impikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi ...???


akak recommend sangat2 pakai serum ini ... serum bulu mata Mary kay...memg terbaik dan akak memakainya smpai sekarg..bestt


Ia berfungsi mengalakkan pertumbuhan bulu mata kita u allss.. Cara nya mudah sahaja sapu je tiap2 malam pada bulu mata anda... Juga boleh disapu di kening untuk melebatkan kening..dalam masa sebulan dah nampak kesannya ...so pasni x perlu pakai bulu mata palsu dah


Memang terbaik u allsss
Whatsapp sis for more details okey  .


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 
for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Mary Kay New Satin Lip Set.


 Mary Kay New Satin Lip Set.

 Mary Kay New Satin Lip Set.





Mary Kay New Satin Lip Set. 

Diperbaharui dgn Shea Butter. Yang dirumus khas untuk memberi kelembapan pada bibir juga merawat bibir yang bermasalah seperti:
✔️bibir kering
✔️bibir hitam .
✔️bibir merekah
✔️bibir kusam .


๐ŸŒŸShea Sugar Scrub 

mengelupas secara lembut utk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. 

Scrub selama 1 min dan bilas . 


๐ŸŒŸShea Butter Balm 

melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua 


๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dah thu kelebihannya?? Berminat??


Apa lagi jom grab SEKARANG !!!Dapatkan bibir yg sihat, bersih dan menawan

YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY





  AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016 

for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, November 16, 2016

Rahsia makeup cantik dan flawless


Rahsia makeup cantik dan flawless

Siapa sini yang bila pakai foundation, makeup nampak tak licin dan bercapuk-capuk.. Tambah2 bila berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama kan .
.
So anda memang wajib pakai foundation primer ni tau! Seriouslyy bestt gila! Foundation primer ni boleh memberi ketahanan kepada foundation yang anda gunakan tak kira samada luminous atau matte .
.
Foundation primer ni pun dah ada SPF15 tau, jadi bolehla membantu ::

✔️ menghalang sinaran matahari yang berbahaya dari menembusi kulit anda! .
✔️ Yang paling penting anda tampil lebih yakin,
✔️ makeup tahan lebih lama, nampak flawless
✔️ mengurangkan ketetaraan pori-pori
✔️makeup tak bercapuk-capuk walaupun panas berpeluh-peluh, makeup tetap maintain..tak perlu guna banyak, sikit pun dah cantikk..yang penting jimat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .




Cara guna.., sebelum guna foundation primer :

1) sapukan foundation primer ni dulu, dan biarkan dalam 10 saat untuk primer tu meresap ke dalam kulit...

2) lepas tu boleh sapu liquid foundation luminous  ataupun matte..simple kannnn


Marykay Foundation Primer spf15


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, November 14, 2016

Berus Cuci muka ajaib Dari Mary kay

Seharian kerja ..kuar rumah mesti bermakeup.. so balik umah wajib cuci muka
bersih-bersih sebelum tido..

Cara akak cuci muka atau bersihkan makeup senang sgt...tak seperti dulu ..cuci guna jari...tp skg akak dah ada berus comel yang dpt membantu bersihkan wajah akak setiap hari... kenalkan Mary kay Skinvigorate Cleansing brush.. berus comel ini memang best..selain dpt menanggalkan makeup, ia juga dapat mengurut wajah secara lembut..ala-ala rawatna spa gitu...


Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush



Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


Bulu berus yang lembut dan halus ini dapat membuang sisa kekotoran secara mendalam sehingga ke liang-liang pori kita...malahan ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dipermukaan kulit supaya ia dapat menghasilkan kulit yang lebih lembut, sihat dan berseri..bagi anda yang ada masalah white dan black head jg dapat dibersihkan dengan menggunakan berus comel ini...

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


That why lah akak suka sangat menggunakan berus comel ini sbb ia banyak memberi kelebihan pada akak....u all nak try tak???

 bagi anda yang ingin kan wajah yang bersih dan sihat wajib memiliki satu berus skinvigorate ini...pm akak untuk tempahan..ready stok yerrrr




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Hadiah exclusive daripda Mary Kay


Balik kerja ptg tadi tengok tengok ada 2 kotak besar sampai umah...sekali bukak jeng..jeng..jeng hadiah LADDER OF SUCCES dah sampai upanya. wow bestnya sebab dapat 4 bag dari Mary kay... 

 3 bulan usaha gigil ini lah hasilnya...Syukur alhamdulillah rezeki dari Allah lagi...

ini adalah hadiah LOS akak yang ke 14 ..tak rugi pun join Mary kay tau..sebab sentiasa dapat hadiah...
dan hadiah-hadiah ni memang tak jumpa lah di mana-mana kedai pun ni sepecial dari Mary Kay...

bbest...tqmv Mary kay..i love it...

u all suka tak hadiah?? k
u all suka dihargai tak ??
u all nak income lebih tak???
u all suka melancong tak??









AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016 


for FREE
 : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 10, 2016

Get Flawless with Botanical Effect Skincare




Mary kay Botanical Effect Skincare

Kulit yg cantik adalah kulit yg sihat dan mampu tersenyum... Maksudnya kulit yg sihat, segar, bersih, smooth and licin! Nak dapatkan kulit mcm tu mmg wajib gunakan Botanical Effect MaryKay ni ye!
.
Set kecantikan Botanical Effects telah di formula kan kepada 3 formula khusus iaitu utk kulit kering, normal, atau berminyak.


Pada yang mengalami masalah seperti:
1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
8 - Kulit gelap dan kusam
.
perlu sgt2 menggunakan product ni untuk dapatkan kulit yg cantik! just wassup me for free consultation and I will guide you. .
.



AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sape nak kulit cantik...flawless dan glowing


Sape nak kulit cantik...flawless dan glowing

so kenalah bagi supplement yang berkhasiat untuk kulit kita seperti penggunaan krim Oil Free Fydrating Gel (OFHG) . Krim ini adalah supplement khas untuk kulit dan boleh digunakan untuk mendapatkan skin yang lebih cantik, flawless dan glowing

Ada di antara kita yang kulit terlalu berminyak dan disarankan anda menambahkan supplement ini dalam set penjagaan wajah anda.



Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 
  • amat sesuai untuk anda yang kulit terlalu oily hingga kombinasi
  • mengandungi tekstur gel yang ringan dan cepat meresap
  • melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit kelihatan berminyak
  • dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan
  • boleh dijadikan sebagai makeup based supaya foundation dan bedak tahan lebih lama
  • meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat
  • membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat
  • kan kulit sepanjang 10 jam, dan amat sesuai digunakan bagi anda yang skin terlalu berminyak

Apa kata mereka yang dah guna krim OFHG ini

Mary kay Oil Free Hydrating Gel

Mary kay Oil Free Hydrating Gel

Mary kay Oil Free Hydrating Gel



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class