TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, November 14, 2016

Berus Cuci muka ajaib Dari Mary kay

Seharian kerja ..kuar rumah mesti bermakeup.. so balik umah wajib cuci muka
bersih-bersih sebelum tido..

Cara akak cuci muka atau bersihkan makeup senang sgt...tak seperti dulu ..cuci guna jari...tp skg akak dah ada berus comel yang dpt membantu bersihkan wajah akak setiap hari... kenalkan Mary kay Skinvigorate Cleansing brush.. berus comel ini memang best..selain dpt menanggalkan makeup, ia juga dapat mengurut wajah secara lembut..ala-ala rawatna spa gitu...


Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush



Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


Bulu berus yang lembut dan halus ini dapat membuang sisa kekotoran secara mendalam sehingga ke liang-liang pori kita...malahan ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dipermukaan kulit supaya ia dapat menghasilkan kulit yang lebih lembut, sihat dan berseri..bagi anda yang ada masalah white dan black head jg dapat dibersihkan dengan menggunakan berus comel ini...

Mary kay Skinvigorate Cleansing Brush


That why lah akak suka sangat menggunakan berus comel ini sbb ia banyak memberi kelebihan pada akak....u all nak try tak???

 bagi anda yang ingin kan wajah yang bersih dan sihat wajib memiliki satu berus skinvigorate ini...pm akak untuk tempahan..ready stok yerrrr




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment