TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Friday, November 25, 2016

Jom ber SPA di rumah


Selamat malam sayang semua😘 .






Dah nak tido ke? Sebelum tido tu jangan lupa cuci muka dulu ye. Best kalau ada satu alat yang boleh buat kita rasa macam berada di SPA..mesti relax habiss kan

jom cuci muka guna Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay ni..

Keistimewaan skinvigorate cleansing brush .
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead& #blackhead pada wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .


Semestinya ia jauh lebih hebat dari pobling. Pobling hanya melibatkan getaran..tapi skinvigorate brush ni berputar 360 degree..memang jauh berbezaa! .




AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment