TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, November 14, 2016

Hadiah exclusive daripda Mary Kay


Balik kerja ptg tadi tengok tengok ada 2 kotak besar sampai umah...sekali bukak jeng..jeng..jeng hadiah LADDER OF SUCCES dah sampai upanya. wow bestnya sebab dapat 4 bag dari Mary kay... 

 3 bulan usaha gigil ini lah hasilnya...Syukur alhamdulillah rezeki dari Allah lagi...

ini adalah hadiah LOS akak yang ke 14 ..tak rugi pun join Mary kay tau..sebab sentiasa dapat hadiah...
dan hadiah-hadiah ni memang tak jumpa lah di mana-mana kedai pun ni sepecial dari Mary Kay...

bbest...tqmv Mary kay..i love it...

u all suka tak hadiah?? k
u all suka dihargai tak ??
u all nak income lebih tak???
u all suka melancong tak??









AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016 


for FREE
 : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment