TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, October 30, 2016

Melacep plus Skin Care...set pencerahan



set pencerahan...dari dalam tanpa proses pengelupassan..wajah nampak glowing.. flawless dan bersih berseri ..
Set Pencerahan Mary kay


set Melacep ini terdiri daripada ...

FOAMING CLEANSER
- Dapat membersih segala kekotoran, serikan kulit kusam dan menjadikan kulit sentiasa lembut, licin dan bersih


MASK :
- kulit kelihatna bercahaya dan berseri
-dapat meningkatkan daya hidup kulit
-serta merta memberi kelembapan kepada kulit
-wajah kelihatan berseri 
-kulit terasa lembut, licin dan bersih

FRESHEN :
- Menganjalkan, mencerah dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.

ULTIMATE SERUM :
- mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan jeragat dan menghilangkan parut-parut jerawat

ULTIMATE CREAM
-bertindak sebagai pelembap kulit
- memberi kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikan tekstur kulit, dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.

nak cuba...meh pm akak skg...





AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, October 28, 2016

Customer order 25 oktober 16

Alhamdulillah baru je order 2 hari lepas..hari ni dah sampai pun stoknya...

 so pagi ni dah boleh poskan barang customer-customer akak..


 ttqvm my dear...alway repeat order dgn akak..and next order pm akak lagi ya





location :

Kangar Perlis
klang Selangor
Pontian Johor
Ipoh perak
Manjoi perak
lumut Perak
Langkawi Kedah
Baling Kedah

COD : Kulim kedah

AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Alhamdulillah baru je order 2 hari lepas..hari ni dah sampai pun stoknya...

 so pagi ni dah boleh poskan barang customer-customer akak..


 ttqvm my dear...alway repeat order dgn akak..and next order pm akak lagi ya


AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 25, 2016

Wajah cerah dan sihat hanya dengan New Melacep Plus Ultimate system..



Yehhhhh Mary kay launch new product...yang semestinya super duper best,,,

new Melacap Plus+ Luminous System...

upgrade dr skincare Melacep whitening system yang sedia ada...







Set ini mengandungi formula terbaru yang khusus boleh digunakan oleh anda yang mengalami masalah seperti ::

....jeragat...takutnyaa!!!
...tona tidak sekata...no..no..no...
....wajah kusam + gelap... mak oiiii
....parut jerawat berleluasa ...ok tidak!!!!

selain daripada itu...Set Melacep Plus+ ini dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda...tanpa proses pengelusapan..

so...apa tunggu lagi...daptkan kulit wajah yang lebih..

..BERSIH & SIHAT..
...BERSIH & SEKATA
...GLOWING & LUMINOUS
..YANG PENTING...BEBAS DARI BAHAN KIMI YANG MERBAHAYA!!

satu set terdiri daripada...

cleanser
frehsen
ultimate cream ( pelembap siang dan mlm)
mast..


for more detail pm..


AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay
 Malaysia 

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Flawless skin with Markay Liquid Foundation

Mary kay Liquid foundation..

pasti ramai wanita kini menggunakan foundation pada wajah kan...foundation adalah bedak asas dalam bentuk cecair..

hari ni saya nk kongsi dengan anda semua tentang Liquid Foudation Mary Kay..yang dah pakai liquid foudation mary kay ni mesti dah falling in love kan..

Bagi anda yang masih belum mencubanya...boleh dapatkan sample-sample daripada saya..

Yang pastinya penggunaan Liquid foundation Mary kay ini akan menjadikan wajah anda awet muda kerana ia mengandungi formula anti penuaan ..sapu sahaja pada wajah anda confirm berseri-seri wajah anda seperti muda 10 tahun... ia juga mampu bertahan sehingga 8 jam..p kerja pukul 8 pg ..pukul 5 ptg still cantik sepeti diawal pagi jg..;) 



Mary kay Liquid Foundation


Mary kay Liquid Foundation

Mary kay Liquid Foundation


Mary kay Liquid Foundation


Ni Testimoni dr customer saya...beliau begitu teruja selepas menggunakan
 liquid foundatiom mary kay ini..



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, October 24, 2016

Customer order , 23 Oktober 2016


Stok dah sampai...yehhhh...

mesti customer happy stok dah sampai ..hari ni packing ..ptg dah boleh p pos..



Produk kecantikan mary kay

Produk kecantikan mary kay

Produk kecantikan mary kay



location :

Gopeng perak
Lumut Perak
Alor Gajah Melaka
Kuantan Pahang
Kemaman Terengganu
Kluang Johor
Pasir Gudang Johor
Sitiawan Perak

AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, October 23, 2016

Skin Look Flawless and glowing with foundation & Translucent Loose Powder Mary Kay

Assalammualaikum dan selamat malam...

Akak nak share dengan anda rahsia kulit tampil berseri??? u all nak tahu tak...

Ini lah gandingan favourite akak untuk kulit tampil berseri, skin look flawless, glowing dan makeup tahan lama...ramai customer akak dah mencubanya...ternyata ramai yang berpuas hati dengan hasilnya

satu-satu Liquid foundation mary kay khusus untuk kulit ..
1. Matte ware ...untuk kulit jenis combination dan oil
2. luminouse .. untuk kulit normal dan kering

boleh je nak pakai liquid foundation begitu sehaja.. dah cantik dah...tapi bila di sapu kan dengan bedak magic putih ni effect nya lagi cantik dan  makeup lagi flawless..glowoing dan tahan lebih lama, juga dapat mengawal pengeluaran minyak dan kilatan pada wajah..

wow memang terbaik gabungan 2 makeup mary Kay ini...

nak try tak??? meh pm akak...kita set date..or nak order boleh pm akak...

ready stok..fast service






AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, October 20, 2016

Supplement Mary kay Untuk merawat Kulit berjerawat dan sensitif

ishhhh kalau boleh akak nak u all pakai oil free hydrating gel ni... especially bagi anda yang mengalami masalah kulit sensitfi, kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mengandungi bahan kimia.. so OFHG ini sangat bagus untuk merawat kulit...


Flawless and glowing skin with mary kay


dengan pemakaian produk OFHG for sure kulit anda akan terasa lembut, sekata,  flawless,  glowing semula jadi dan skin cerah perlahan-lahan.  
Masa kita apply ofhg ni pun ia akan meresap terus ke dalam kulit..

Kurangkan makeup dan lebihkan suppelement kulit seperti OFHG ini supaya makeup tahan lebih lama, makeup nampak flawless dan glowing..

OFHG ni wajib pakai sebelum kuar rumah sebab ini adalah rahsia kulit nampak healthy, glowing, flawless dan makeup tahan lama..


feedback positive daripada customer akak  yang dah menggunakan ofhg mary kay

Flawless and glowing skin with mary kay


Flawless and glowing skin with mary kay



AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, October 19, 2016

Mary kay Perfecting Concealer...


Mary kay Perfecting Concealer...

Kini mary kay telah mengeluarkan produk terbarunya iaitu Mary kay perfecting concealer...So lepas ni tak perlu nak tempek foundation atau CC Cream tebal 5 inci semata-mata nak cover parut / cela / jeragat kat muka..

kini just apply concealer ini confrim semua masalah anda dapat ditutupi...lagi best sebab ia menggunakan teknologi light diffusing yang dapat mengaburi garisan-garisan halus dan ketidaksempurnaan pada wajah anda.


For order and consultation just whatsapp akak ...insyaallah akak akan bantu berikan yang terbaik untuk anda..









AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 18, 2016




Shipment hari ni utk my loving customer,
Esok gerenti sampai yee.. Poslaju 1Malaysia


Kosmetik Selamat MaryKay


Lokasi:
Sungai Petani
Shah Alam
Johor Baharu
Semporna
Langkawi
Parit Buntar
Tanjung Malim
Bayan Lepas



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, October 14, 2016

set Kecantikan untuk kulit berjerawat

Adakah anda mempunyai masalah kulit berjerawat?

Jerawat adalah disebabkan oleh beberapa faktor antaranya
1) pori-pori tersumbat
2) minyak terperangkap di bawah lapisan kulit

Apabila kulit terus menghasilkan minyak, penyumbatan itu bertambah teruk lalu menyebabkan terhasilnya jerawat.

Mary Kay System For Acne_Pron SKin dirumus khas dengan 2% Asid Salisilik dimana ia membantu menembusi pori-pori untuk mengeluarkan minyak yg terpendam dan daki yang terperangkap,
membersihkan jerawat dan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan.


Terdapat 4 langkah mudah untuk memperbaiki kulit yg berjerawat:-

LANGKAH 1 : Membersih ( cleanser / pencuci)
- berperanan menanggalkan minyak berlebihan, mencegah pengumpulan sel-sel kulit mati di dalam pori dan membantu menghilangkan parut.

LANGKAH 2 : Menyegar ( proe purifying serum)
- menggunakan serum dengan tekstur yang smooth membantu mengeringkan acne/jerawat dan mencegah kemunculan jerawat, selain mengecilkan pori dan mengurangkan kilatan.

LANGKAH 3 : Merawat (sport solution)
- menggunakan krim dengan rumusan asid salisilik dan botanical yang menghilangkan jerawat dan cela, krim yang cepat serap tanpa meninggalkan kesan.
- juga dapat membantu mempercepatkan pengecutan jerawat yang muncul.
 

LANGKAH 4 : Melembap ( Pelembap/ hydrate)
- kulit memerlukan kelembapan yang optimum untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih dan mengelakkan jerawat daripada  muncul lagi.

set trial acne prone skin ini terdiri daripada :

1.. Clarifying Cleanser
2.. Pore Purifying Serum
3.. Spot Solution

set Kecantikan untuk kulit berjerawat


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp : 

019-4582016 
for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Anti penuaan Mary kay Yang luar biasa

Kita semua akan mengalami proses penuaan..oh tidakkkk!!!
tp ia tak bermakna kita hanya tengok dan hayati je proses penuaan tu kan...kalau tak masakan cek ta, pun boleh Nampak awek muda je skg ni...
Sebab tu kini Mary kay ada Set Kecantikan khusus untuk anti penuaan iaitu Timewise Miracle  set yang merupakan produk anti penuaan yang amat luar biasa.

Produk ini bertindak melawan proses penuaan untuk merawat kulit agar kelihatan bersih, sihat, cantik dan awek muda...so memang sesuai sangat produk ini untuk wanita pertengahan usia yang ingin melawan tanda penuaan dan wanita muda yang ingin melambatkan proses penuaannya.

Kenapa di panggil Miracle Set ???
 sebab set ini mengandungi formula anti penuaan yang dapat :
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan pada kulit wajah
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
  • Menjadikan tona kulit lebih sekata, halus dan secara automatiknya menjadikan kita awek muda, muda 10 tahun dari usia sebenar..

Set anti penuaan Mary ay



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 019-4582016 for FEE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, October 13, 2016

Botanical Effect Skincare Mary kay

Set Penjagaan wajah Botanical Effect Mary kay...

Adalah rangkaian penjagaan wajah yang dirumus khas untuk menyesuaikan jenis kulit anda di mana ia dilengkapi dengan formula botanical..

Telah diformulasikan kepada 3 formula iaitu :

Formula 1 untuk kulit kering...
untuk memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit kering

Formula 2 untuk kulit Normal...
unuk memberi kesegaran dan kelembapan pada kulit normal

Formula 3 untuk kulit Berminyak...
untuk membantu mengurangkan kekilatan dan mengawal pengeluaran minyak 
pada wajah..

formula ini juga sesuai digunakan bagi anda yang berkulit wajah sensitf, berjerawat atau masalah jeragat akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan..

satu set boleh bertahan sehingga 5-6 bulan...














Miracle Timewise set...set Anti Penuaan...!!!

Miracle Timewise set...

ia mengandungi 11 Manfaat Anti-Penuaan
untuk Diri Anda :

Mencuci, 
mengelupas,
 menyegar, 
mengaktif, 
melembap, 
menghalus,
 menegang, 
melembut, 
melindungi, 
menjana,
mengurangkan 
garis-garis
halus dan 
kedutan.

Terdapat formulasi untuk kulit biasa/kering atau
kombinasi/berminyak


SEt Penjagaan wajah mary kay


Wednesday, October 12, 2016

Serum terbaik untuk hilangkan parut jerawat



penah dgr tak ultimate serum ni ..it is the best serum in Mary kay...u know why i'm saying like that??? coz.. serum ni sangat-sangat efective...dapat membantu pudar dan hilangkan parut jerawat saya...Alhamdulillah penggunaan yang consistent..dalam masa 2-3 minggu je pun dah pudar parut jeraat..asalnya sbb dulu dok rajin tukar-tukar produk ..dah naik jerawat bagai...



Penggunaan yang consistent...mesti parut jerawat dapat dihilangkan, wajah kembali flawless, tona kulit wajah sekata dan sesiapa yang ada jeragat tu insyaallah serum ni dpt bantu pudarkan jeragat anda.. 


kepada anda yang mengalami masalah parut jerawat dan jeragat .

mary kay


pm akan sekarang

ayzza MK 0194582016