TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, November 10, 2016

Get Flawless with Botanical Effect Skincare




Mary kay Botanical Effect Skincare

Kulit yg cantik adalah kulit yg sihat dan mampu tersenyum... Maksudnya kulit yg sihat, segar, bersih, smooth and licin! Nak dapatkan kulit mcm tu mmg wajib gunakan Botanical Effect MaryKay ni ye!
.
Set kecantikan Botanical Effects telah di formula kan kepada 3 formula khusus iaitu utk kulit kering, normal, atau berminyak.


Pada yang mengalami masalah seperti:
1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
8 - Kulit gelap dan kusam
.
perlu sgt2 menggunakan product ni untuk dapatkan kulit yg cantik! just wassup me for free consultation and I will guide you. .
.



AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment