TO BEAUTY WITH MARY KAY...Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Saturday, December 17, 2016

Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Haii Selamat pagi semua!! 


Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Pagi ni akak nak share dengan anda semua tentang NEW! Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 

Pernah cube Satin Hands sebelum ni?? Kalau yg lama pun dah cukup hebat dan mengujakan!! Yang baru ni lagii bestt tau.. Rugi sangat anda tak mencubanya .

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay
yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau 



Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan .

Jom kita Buat Spa Sendiri Dekat Rumah  .

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .

PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .

NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .

NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera 
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .

Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp akak ye  .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

No comments:

Post a Comment